OVER ZOETE SMAKEN

Welkom bij Zoete Smaken, leuk dat u een kijkje neemt op de website!

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Natasja, getrouwd met Arjan, moeder van 2 geweldige kinderen en de vrouw achter Zoete Smaken.
Al vele jaren maak ik taarten, cupcakes en ander lekkers. Of het nu voor een verjaardag is, of een bruiloft, een babyshower of een gender reveal, ik maak uw speciale momenten graag compleet met een op maat gemaakte taart. Ik maak hiervoor gebruik van zorgvuldig gekozen ingrediënten en blijf mij steeds ontwikkelen en nieuwe technieken bijleren. Een modern design en heerlijke smaken zorgen voor een mooie en vooral ook lekkere taart op uw feest.

Benieuwd naar wat ik voor u zou kunnen doen? Laat u inspireren door de foto’s op de website en neem gerust contact op!

Recensies

“Onze unicorn taart was niet alleen prachtig om te zien, maar was ook ontzettend lekker!! Zo vers en mooi afgewerkt. Iedereen was razend enthousiast en hij was echt te mooi om aan te snijden. De communicatie was perfect, en Natasja heeft heel erg goed meegedacht. Een echte aanrader!!!”

Sharon van Aalsburg

“vandaag een geweldige en vooral heerlijke fortnite taart op mogen halen voor mijn zoon van 11.
iedereen was heerlijk aan het smikkelen.
dank je wel Natasja”

Nancy van de Kraak

“Zoete smaken heeft een star wars taart gemaakt voor mijn zoon vandaag die negen is geworden wat vond hij het geweldig en wat was hij verast hij was super mooi geworden en hij smaakte heerlijk echt een aanrader om bij haar een taart te laten maken dank je wel dat je me zoon blij hebt gemaakt.”

Nathalie van Veggel-remkes

“Natasja ( voor ons tante taart.) heeft een geweldig lekkere en toffe unicorn taart voor onze dochter gemaakt. Kan niet wachten op de volgende verjaardag met taart.”

Thera van Gorp

“Natasja is echt geweldig! Hele fijne communicatie en erg klantvriendelijk. Niets is teveel. Ze heeft een fantastische taart en cupcakes voor ons gemaakt en hij was perfect en het smaakte erg lekker! Zeker een aanrader.”

Samatha van Zoeren-Kool

“Natasja maakt sinds een paar maanden voor mijn bedrijf de cakesmash taartjes en ik ben erg tevreden ! Niets is te gek en alle verzoeken van mijn klanten worden perfect verwerkt tot een klein kunstwerkje. Zelfs nieuwe ontwerpen levert ze prachtig af, heel blij mee want zo kan ik mijn klanten echt van alles bieden. De communicatie verloopt altijd soepel en snel. Onlangs heeft ze voor 1 van mijn cakesmash-klanten ook een verjaardagstaart gemaakt en die was zo mooi geworden. Aanrader !”

Chantal Uijtendaal

“Wij hebben een taart besteld voor onze vaders 80ste verjaardag en wat was de taart mooi zeg!! Hij had nog nooit zo een mooie taart aangesneden. Wij hadden ook aangegeven minder zoet te willen en hij was inderdaad minder zoet. Gewoon Perfect!!..zeker volgende keer weer een taart bestellen hier!!”

Wendy Tang-Ko

“Toen ik Natasja benaderde reageerde ze direct vol enthousiasme. Ze vertaalde de wensen van onze dochter in een geweldig mooie taart die heerlijk smaakte. Dat vonden ook alle verjaardagsgasten. Ik beveel haar graag aan bij vrienden (en onbekenden) en kom graag bij haar terug.”

Jeannine van Kuilenburg

“Wat een super mooie taart (en lekker natuurlijk)!! Twijfelde tussen unicorn of flamingo. Door jouw enthousiasme voor flamingo gekozen en wat ben ik blij dat gedaan te hebben. Het beeld dat ik had heb je heel mooi over weten te brengen in de taart. Alleen maar complimenten ontvangen! Gelukkig kon je de taart ook nog bezorgen ondanks je drukke agenda. De taart heeft geholpen voor een onvergetelijke 1ste verjaardag van onze kleine meid. Dank je wel!”

Maerlé Frijde

“Taart was prachtig en smaakte lekker! onze zoon was erg blij met zijn stoere legertaart ”

Serena Bloos

Partners van Zoete Smaken

Zoete Smaken werkt samen met:

Wild at Heart Fotografie. www.wildatheartfotografie.nl
Trouwen, zwangerschap, newborn- en baby fotografie en boho & simple cakesmashes

Marry and More. www.marryandmore.nl
Professioneel wedding- en eventplanner en ceremoniemeester.

Knaptoetje. www.knaptoetje.nl
Kinder & Familie Fotograaf

Interesse in een samenwerking? Benieuwd wat Zoete Smaken voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!